Om Aulum Aut på cykel

Arbejdsgruppen har fået et navn! Den kreative gruppe, som er nedsat sammen med borgerforeningen, har fået et navn og hedder Aulum Aut på Cykel.

Den lokale gruppe kommer med ideer og forslag til, hvordan vi flytter folk fra bil til cykel. Aulum Aut på Cykel laver forskellige events, som sætter fokus på cyklen. For eksempel har de lavet cykelfester og ture med mountainbike. Der er skrevet cykelkontrakter og tilbudt gratis lapning af cykler. 

Aulum Aut på Cykel og Herning Cykler arbejder også med at ændre de fysiske forhold for cyklister i og omkring byen. Det skal være mere trygt og sikkert at cykle i skole. Vi forsøger at adskille bus, biler, cykler og gående fra hinanden. På den måde skal sikkerheden og trygheden gerne blive bedre. Samtidig gælder det, at jo bedre forholdene er, des nemmere er det også at tage cyklen frem for bilen.

Målet er at ændre adfærden, at få lavet om på fysiske forhold nogle steder og få flyttet de korte bilture til cyklen. I projektet er der afsat ½ million til fysiske tiltag. Aulum Aut på Cykel og Herning Cykler beslutter sammen, hvordan disse penge bruges bedst.

Arbejdsgruppens medlemmer

Bodil Grove Christensen
Annemette Jensen
Berit Bach
Birgitte Ahm
Erna Gasseholm
Henrik Bendtsen
Henrik Olesen
Jens Aaby
Jens Peder Kristiansen
John Thomsen
Lasse Fuhr
Ove Lynderup

Aulum byskilt