Cykelparkering for pendlere

Vi har gang i planlægning af parkering for cykler ved pendler-pladserne ved vejene ind til Herning. Så det bliver nemt at tage cyklen og køre sammen med andre til fx Århus, Viborg eller Vejle.

Herning Cykler arbejder på at skabe nye faciliteter for cykler ved pendler-pladserne rundt om Herning. Målet er at gøre det lettere at kombinere cyklen med samkørsel. Dermed får folk uden bil i højere grad også mulighed for at bruge samkørsel til fx arbejde. Samtidig giver det pendlere en oplagt mulighed for at kombinere den daglige transport med sund motion. Du kan stille din bil ved pendlerpladsen og cykle det sidste stykke ind til arbejde. Eller omvendt.

Vores første skridt er at få lavet et samlet koncept, som skal gøre faciliteterne ved pladserne genkendelige. På pladserne vil vi lave tryg og sikker parkering til cyklerne. Så det ikke er frygt for hærværk eller en stjålet cykel, der afholder pendlerne fra at tage cyklen. Der vil også blive sat luftpumper og kort op.

Vi planlægger at lave parkering og de andre ting på pladserne ved Snejbjerg (Dronningens Boulevard), Hammerum Syd og Herning Nord (Lundhuse). 

Pendlerplads

Kontaktinfo

Rasmus Bartholdy Jensen
Vej, Trafik og Byggemodning
Tlf.: 96288340
Send e-mail til vtbrj@herning.dk

 

Brug altid en sikker mail, hvis din besked indeholder personlige eller følsomme oplysninger.

 

Giv et praj

Opdager du et problem på gader, veje, cykelstier, fortove eller i parker, så giv os et praj.

Billedet viser et hul i asfalten på en vej.Giv et praj