Vi cykler til arbejde

VCTA - den årlige cykelkampagne!

Vi cykler til arbejde er Danmarks største motionskampagne med flere end 65.000 deltagere, fordelt på omkring 7.000 arbejdspladser i hele landet.

Cyklistforbundet står bag kampagnen, der afholdes hvert år i maj måned. Det sker i samarbejde med kommuner over hele landet.   

Herning Kommune er selvfølgelig en del af dette samarbejde, og for at skabe ekstra fokus på de lokale cyklisterne, laver vi en ekstra udtrækning blandt de deltagende hold i Herning Kommune.

Ekstra præmie

Herning Kommunes ekstra præmie vil igen i år gå til et lokalt vinderhold, som derved får mulighed for en hyggeaften med cykelkollegaerne.

Arbejder du i Herning Kommune, er der altså en ekstra god grund til at samle et VCTA cykelhold 2017.

Tilmeldingen er åben

Tilmelding til VCTA 2017 er åben. Her kan du læse om de mange gode præmie samt sende din tilmelding. 

Se og læs mere om de tidligere års vinderhold her under.

Vinder af den lokale lodtrækning blev cykelholdet "Team JAI" fra  A/S Jydsk Aluminium Industri. Holdet består af otte aktive medarbejdere. I løbet af maj måned 2016 kørte de lige knap 1100 km.

Den lokale lodtrækning var i 2016 lidt anderledes end tidligere år. Det var nemlig kun lodtrækning blandt deltagende hold fra industriområde vest i Herning, som led i projektet TransportNetværket Industri Vest.

Holdet blev positiv overrasket over at have vundet den lokale konkurrence. De glæder sig til at indfri den og få en god aften sammen i Biocity Herning.

Vcta2016 Vinderhold

På billedet ses de otte holddeltagere på "Team JAI".

Vinder af den lokale lodtrækning blev cykelholdet "Sønderager 2" fra Sønderagerskolen. Holdet består af 11 medarbejdere fra Sønderagerskolen. I løbet af maj måned 2015 kørte de 1214 km.

Kaptajnen for holdet Karen Laursen siger følgende om holdets oplevelser af at deltage i årets kampagne.

"Det har været en blandet fornøjelse at være cyklist i maj måned. Forventningerne om, at vejret ville være mild og forårsagtig, blev bestemt ikke opfyldt. Derfor vil holdet huske dette års kampagne som et af de værste år, vi har været deltagere. Vi vil dog gerne indrømme, at på trods af at blæsten og regnen har været dominerende, har vi nydt at se foråret komme og høre fuglefløjt på vej til og fra arbejde."

Holdet blev meget overrasket over at have vundet den lokale konkurrence. De glæder sig til at indfri den og få en god aften sammen i Herning Kongrescenter med spisning og Jan Hellesøes show "Manipulation" d. 1. oktober 2015.

Vcta2015 Vinderhold_ny 

På billedet ses ni af de 11 holddeltagere på "Sønderager 2". Præmien blev overrakt af formand for Teknik og Miljøudvalget Finn Stengel Petersen

Vinder af den lokale lodtrækning blev "Health Angels" fra Regionshospitalet Herning.

Holdet består af syv medarbejdere fra Intensiv Terapi-afsnit. I løbet af maj måned 2014 fik de kørt 755 km under cykelkampagnen "Vi cykler til Arbejde". 

Intensiv afdeling har i mange år været med i VCTA, men denne gang blev der for første gang oprettet to cykelhold på afdelingen. Heldigvis var der i præmien billetter nok til, at Health Angels kunne invitere det andet hold, "Støttehjulene", med.

Holdnavnet er inspireret af en tidligere patient, som i sin døs så sygeplejerskerne gå rundt som engle. Når englene nu sidder på cykler, var navnet oplagt.

Vcta2014 Vinderhold

På billedet ses fra venstre Bente Styrk Østergaard, Lene Friholdt Mahler, holdkaptajn Hanne Thorsen og Vivi Haugaard Christensen. Præmien blev overrakt af Trine Lindhardt Gaarsdahl og Rasmus B. Jensen fra Herning Cykler.

82 hold fordelt på 48 virksomheder deltog i 'Vi Cykler På Arbejde' i 2013. I alt var 816 personer tilmeldt kampagnen her i kommunen. De cyklede 9.695 dage i løbet af maj måned.

Herning Cykler og MCH uddelte en lokal præmie blandt alle hold i Herning Kommune. 'Sund musik og cykling' fra Sundhed og Ældre-afdelingen i Herning Kommune var de heldige vindere i vores lodtrækning.

De 11 tilmeldte på holdet kunne nyde en hyggelig aften med spisning og koncert med Fleetwood Mac i Jyske Bank Boxen 18. oktober 2013.

Vcta2013 Vinderhold

 

Vi cykler til arbejde

Vil du cykle med, styrke fællesskabet på arbejds- pladsen, finde cykelglæden og vinde gode præmier?

Vi cykler til arbejde logoTilmeld her