Cykelfællesskabet Fruehøjgaard

I knap 2 år har Herning Cykler samarbejdet med Boligselskabet Fruehøjgaard om cykelprojektet "Cykelfælleskabet Fruehøjgaard". Formålet var at få flere til at se fordelene ved at cykle.

Cykelsjov ved 50 års jubilæum - maj 2019

Herning Cykler var klar med cykelleg for både stor og små, da der lørdag 11. maj var fest i Cykelfælleskabet Fruehøjgaard. Boligselskabets afdeling Brændgårdsparken holdt fest med revy, hoppepude, ballonklovn, cykelsjov og meget, meget mere.

Jubilar på cykel 

50 års jub - Kai i Rickshaw cykel - 1

Kai har boet i Brændgårdsparken i alle 50 år, så derfor blev han ekstra fejret med blomster og gaver. Sidst men ikke mindst kørte Michael ham hjem i rickshawcyklen til stor fornøjelse for dem begge.

Cykelsjov på festpladsen

50 års jub - Cykelbane - 1

Cykler, hjelme og cykelbane blev straks indtaget af børn i alle aldre. Solen stod højt på himlen og da cykelfesten var forbi kl. 12.00, blev vi rykket for at komme igen en anden gang. Til højre i billedet ses formanden for Brændgårdsparkens afdelingsbestyrelse Theresa Ahle. 

Cykelafstandskort

 50 års jub - Cykelafstandskort

Projektgruppen bag "Cykelfælleskabet Fruehøjgaard" har fokus på, at synliggøre hvilke fordele der er ved at vælge cyklen. Et af vores tiltag er et "Cykelafstandskort", som netop blev færdig til jubilæumsdagen. På nuværende tidspunkt er der sat kort op tre steder - Fruehøjgaards administration på Aaparken samt Multihuset og cykelværkstedet i Brændgårdsparken.