Herning Cykler til månen t/r

Kan vi sammen cykle til månen? Spørgsmål blev stillet af Herning Cykler til borgerne i Herning Kommune tilbage i 2014. Vi sendte en cykel-app på gaden, og her kan du læse, hvor langt vi nåede. Det overordnede mål var at samle data om borgernes brug af kommunens vej- og cykelstinet.

Helt til månen kom vi dog ikke, men der blev cyklet rigtig meget i 2014 og 2015. Ialt blev det til 12.148 kilometer fordelt på 100 cyklister.

De 100 borgere, som valgte at hente appen, fik registeret deres cykelture. Og kunne efterfølgende se dem under deres personlige log in. Alle data blev samlet på et kort, hvor alle kunne kigge med.

Sådan blev appen lanceret

  • Ved Herning Cykel Event 29. maj 2014 uddelte vi flyer med info om "Herning cykler til månen" appen. Deltagere, der havde hentet appen, deltog i konkurrencen om 3 stk. gavekort på 500 kr. til cykeludstyr.
  • Annonce på biblioteksposer i 2014 og 2015.
  • Ved Open by night 3. oktober 2014, hvor der blev uddelt hjelme og lygter til deltagerne.

I julen 2014 fik alle de registrerede aktive cyklister mulighed for at være med i en adventskonkurrence. Præmien i konkurrencen var 2 biografbilletter, mens hovedpræmien var to billetter til Rytteriet.

Giv et praj

Opdager du et problem på gader, veje, cykelstier, fortove eller i parker, så giv os et praj.

Billedet viser et hul i asfalten på en vej.Giv et praj