Cykelkursus - Hold 3 april - juni 2017

Herning Cykler har uddannet endnu et hold kvinder i cyklekunsten. Denne gang samtidig med, at vi uddannede 5 kvinder til cykelinstruktører. Derved har vi sikret, at der også i fremtiden vil blive undervisning til kvinder, som gerne vil lære at cykle.

På dette tredje kvindecykelkursus arbejdede vi med 5 kvinder, der ønskede en uddannelse som cykelinstruktør, og 8 kvinder, som gerne ville lære at cykle.

Cykelinstruktør

De 5 kvinder, som blev uddannet til cykelinstruktør, fik undervisning i at undervise kvinder, som gerne ville lære at cykle. De fik viden om rækkefølgen fra løbecykel, over balance, start og stop, dreje, holde øje med andre cyklister, trafik og færdselsregler. 

Den bedste måde at lære at undervise på er, at have nogle kursister at øve med. Til det havde vi 8 deltagende kvinder, som fik lært at cykle, mens instruktørerne lærte at undervise.

Hvor cykler vi?

Denne gang foregik kurset ved Kulturama på Holtbjerg. Der var mange gode muligheder for at øve sig. Holdet rykkede lidt rundt i området efterhånden som, der opstod behov for større udfordringer. Kurset blev rundet af med en længere cykeltur. Ligesom de tidligere kurser, der blev afholdt i 2016.

Kontaktinfo

Malene Jakobsen
PLADS TIL FORSKEL
Tilmelding Kvinder Cykler
Tlf.: 40102477
Send e-mail til Malene

Michelle Misse Wienstern
BYDELSMOR - INSTRUKTØR
Tlf.: 28961889
Send e-mail til Michelle

Brug altid en sikker mail, hvis din besked indeholder personlige eller følsomme oplysninger.

Læs mere om sikker mail

Cykelinstruktør Michael Bremer

Idrætskonsulent Michael Bremer "Dansk Skolecykling".

Dekorativ billedeLæs mere på Facebook