Fra Flensborg til Viborg

Elise Cramon fortæller om Hærvejsløbet fra Flensborg til Viborg, juni 2014.

Det er altid godt at have et mål, når der skal motioneres. Vi var 36 fra TCM Tjørring Cykelmotion, som besluttede at et af målene i 2014 skulle være den længste rute til Hærvejsløbet på 270 km.

Den 28. juni kl 3 var der afgang fra Henning Jørgensen Cykler. På hele turen fra Herning til Flensborg regnede og regnede og regnede det. Ved ankomsten kl. 6 til Flensborg var regnen stoppet, og solen stod op over Flensborg Fjord. Det var en smuk og vindstille morgen.

Afgang

Vi var 12 på hvert hold. Mit hold blev sendt afsted 7.38. Endelig kom øjeblikket, hvor vi fik startet på årets udfordring. De første kilometer var en smuk tur ud gennem Flensborg over Kruså til Danmark.

Allerede efter 40 km mødte vi turens første depot i Rødekro. Her kunne vi tanke op med boller, rugbrød og drikkevarer. Vi besøgte alle seks depoter på ruten. Alle steder var der gode muligheder for at indtage energi til den fortsatte tur. Alle steder blev vi mødt af friske og hjælpsomme frivillige.

Smuk rute

Hele ruten fra Flensborg til Viborg var en meget smuk rute. Vi cyklede på små snoede veje igennem afvekslende landskaber. Vi havde i TCM en aftale om, at vi skulle på en lang cykeltur og ikke et cykelløb. Vi cyklede med en fart, så vi havde tid til at nyde naturen og tid til at hygge os sammen.

Efter 10 timer og 7 min i sadlen nåede vi Viborg. Vi cyklede gennem gågaden på en rød løber under tusindvis af flag hængt på tværs af gågaden. En rigtig festlig afslutning på en uforglemmelig tur, som mange af os helt sikkert vil gentage den 27. juni 2015

Med på turen var også cykelambassadør Hanne Thorsen.

 

På cykel til skole

Der er mange gevinster ved at lade børnene cykle til skole

Dekorativ billedePå cykel til skole

Vi cyklede for en god sag

Til Paris på cykel med Team Rynkeby

Elise Cramon og Hanne ThorsenVi cyklede for en god sag