Nu “HJULER” Snejbjerg

Juletræstænding og cykelfest lørdag 1. december 2018 fra 14.00 til 17.00 - alle var velkommen!

Nu "HJULER" Snejbjerg eventet var et samarbejde mellem SG&I, Snejbjerg Borgerforening og Herning Cykler. Formålet var at sætte fokus på de mange cykelfremmende tiltag, der er dukket i og omkring Snejbjerg de sidste par år.

Sådan så juleprogrammet ud:

14.00. Cykel-indvielse ved Munkgård

1. Teknik-og Miljøudvalgsformand Joan Hansen klippede snoren på den nye cykelsti langs Studsgårdsvej ved Munkgård. Vi bød på en lille forfriskning og derefter startede cykel- eller gåturene til aktiviteter. Cyklisterne valgte selv om de ville følge en af vores ruter eller om de selv ville lave en rute. SG&I havde sørget for rigtig god vejvisningsskiltning.

14.30 til 15.45 Besøg ved de nye cykeltiltag

2. "Parkér og Cykl" pladsen ved Studsgårdvej. Her kunne cyklisterne se de nye parkeringsforhold for cykler og få tjekket om cyklen var vinterklar? Faglærere fra Cykelmekanikeruddannelsen på Herningsholm Erhvervsskole stod klar med gratis vintertjek og gode råd. Deltagerne kunne her smage økologiske vingummibamser og deltage i lodtrækningen om 50 sæt gode cykellygter. 

3. På den nye natursti mellem Teglvænget og Solbjerg stod teglværksnissen klar med lokalhistorie, "ny-opgravet ler" og lys. Nissen og hans hjælper bød på varm saft og julesmåkager.

4. Ved MTB-sporet bag Snejbjerg skole var lokale cykelfolk klar til, at hjælpe med udlån af mtb-cykler og til at give gode tip og tricks. Cyklerne var stillet til rådighed af Herning Cykler.

16.00 til 17.00 Juletræstænding på Kløvertorvet

5. På Kløvertorvet blev julen skudt igang af Snejbjerg Borgerforening og Herning Cykler. Først blev træet tændt, og derefter blev der serveret GRATIS frugt, æbleskiver og gløgg til alle, mens julemanden spredte julehygge til børn i alle aldre.

Kontaktinfo

Hanne Thomsen-Mühlbrand
Kampagneleder og webredaktør
Tlf.: 96288329
Send e-mail til vtbht@herning.dk

Rasmus Bartholdy Jensen
Skov og Landskabsingeniør
Tlf.: 96288340
Send e-mail til vtbrj@herning.dk

 

Brug altid en sikker mail, hvis din besked indeholder personlige eller følsomme oplysninger.